“Θα εντατικοποιηθούν οι περιπολίες στην περιοχή”.
Στη δασική περιοχή της Λάρας, όπου χθες βράδυ τέθηκε κακόβουλα πυρκαγιά, βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Πενταράς.
Ο κ. Πενταράς, επισκέφθηκε ο ίδιος το σημείο, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, η οποία, ευτυχώς, σβήστηκε εγκαίρως, χωρίς να επεκταθεί.
Σύμφωνα με τον κ. Πενταρά, μετά και το χθεσινοβραδινό περιστατικό, το οποίο έθεσε σε κινητοποίηση τις Αρχές του κράτους, οι περιπολίες, τόσο της Αστυνομίας, όσο και των υπόλοιπων αρμοδίων τμημάτων, αναμένεται να εντατικοποιηθούν, για να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.
Συγκεκριμένα, οι περιπολίες αναμένεται να αυξηθούν τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας από τις κυβερνητικές υπηρεσίες, ενώ γίνονται εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που ευθύνονται για την πυρκαγιά.
Στο σημείο υπάρχει αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Για το περιστατικό, μίλησε, επίσης, στο taxidromos24.com και ο κοινοτάρχης Ίνειας, Γιάγκος Τσίβικος.
Υπενθυμίζουμε ότι κακόβουλα φαίνεται να έχει τεθεί πυρκαγιά στο δάσος στην περιοχή της Λάρας η οποία κατασβέστηκε προτού επεκταθεί, ενώ εντοπίστηκε στερεό πετρέλαιο σε τέσσερις εστίες.