Ο Π. Βορκάς ανακοινώνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία της επαρχιακής επιτροπής ΕΔΕΚ Πάφου

1 Min Read

Ενόψει της Επαρχιακής Εκλογικής Συνδιάσκεψης της ΕΔΕΚ Πάφου, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Νοεμβρίου 2026, για την εκλογή των μελών της Επαρχιακής Επιτροπής, αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου.

Διεκδικώ με απόλυτο σεβασμό προς όλα τα μέλη της ΕΔΕΚ και με κάθε ταπεινότητα προς όλους τους συναγωνιστές που διετέλεσαν Προέδροι της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου όλα τα προηγούμενα χρόνια, υπηρετώντας την ΕΔΕΚ από τη νευραλγική και τιμητική αυτή θέση.

Θα προσπαθήσω με κάθε ικμάδα δύναμης, με ανιδιοτέλεια, με συλλογικότητα και πνεύμα συνεργασίας να λειτουργήσω συναινετικά και συνενωτικά, επιδιώκοντας την εμπλοκή στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ΕΔΕΚ όλων των συναγωνιστών, παλαιότερων και νεότερων, χωρίς αποκλεισμούς και αφορισμούς.

Το αναντίλεκτο, πως όλοι έχουν θέση στην προσπάθεια ανασύνταξης της ΕΔΕΚ, δεν είναι απλά εύηχο σύνθημα κενό περιεχομένου, είναι αδήριτη ανάγκη, γιατί η προσπάθεια θα είναι τιτάνια και η εμπειρία των παλαιότερων στελεχών, συνδυασμένη αρμονικά με την ενέργεια και την ισχυρή βούληση των νεότερων στελεχών, έχω την πεποίθηση πως μπορούν να οδηγήσουν την ΕΔΕΚ στην επόμενη μέρα με προοπτική.

Παναγιώτης Α. Βορκάς

Γενετιστής

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Μέλος Συμβουλίου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου