Άμεσες λύσεις στα προβλήματα του κέντρου υγείας ζητούν οι κάτοικοι του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, με αφορμή και την εφαρμογή του ΓεΣΥ.
Συγκεκριμένα, ο Κοινοτάρχης Κάτω Πύργου, Νίκος Κλεάνθους, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ Λεμεσού – Πάφου, Χρίστο Νικολάου, συζητώντας για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο ιατρικό κέντρο.
Όπως επισήμανε ο κοινοτάρχης, ο κ. Νικολάου, ακούγοντας και συζητώντας μαζί του, υποσχέθηκε λύσεις στα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους και αφορούν το ιατρικό κέντρο.
Ο κοινοτάρχης, μάλιστα, επισήμανε πως τα προβλήματα αφορούν τη στελέχωση του Κέντρου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τις επισκέψεις καρδιολόγου, τα θέματα του φαρμακείου καθώς και δημιουργία Κέντρου Ασθενοφόρων.
Καταλήγοντας ο κ. Κλεάνθους, ευχαρίστησε τον κ. Νικολάου, ευελπιστώντας, όπως τόνισε, οι λύσεις να είναι σύντομες.