Ο Δρ. Μουτήρης είναι ενεργός και πάντα στέκεται δίπλα από τους ασθενείς που τον χρειάζονται.
Αυτή τη φορά ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείο Πάφου, Δρ. Ιωσήφ Μουτήρης, συμμετείχε στην Πορεία για την Καρδιακή Ανεπάρκεια που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, όπου έλαβαν μέρος τόσο γιατροί, όσο και ασθενείς.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε Πορεία από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, η οποία συμπεριλαμβανόταν, μεταξύ άλλων στην καμπάνια ενημέρωσης και δράσεων για θέματα μείζονος σημασίας όπως είναι η Καρδιακή Ανεπάρκεια και η Υπέρταση, απευθυνόμενες σε πολίτες 6 μεγάλων πόλεων, με κεντρικό μήνυμα την “Πρόληψη”, ως την καλύτερη θεραπεία.
Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει εντάξει τη συγκεκριμένη δράση στο γενικότερο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις καρδιοπάθειες και την ευεργετική επίδραση του βαδίσματος στην υγεία των πολιτών.
Ωστόσο η συμμετοχή του γιατρού δεν μας εκπλήσσει καθόλου, αφού ο Δρ. Μούτηρης είναι αρκετά ενεργός και φροντίζει πάντα να στέκεται όρθιος και πλάι στους ασθενείς παρά τις δύσκολες συνθήκες της κυπριακής πραγματικότητας, όσον αφορά, κυρίως, τα κρατικά νοσηλευτήρια και τις τεράστιες ελλείψεις που παρατηρούνται.