Χθες, σε ιδιαίτερα θερμό και πατριωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Πάφο η παρουσίαση των υποψηφίων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) για την επαρχία Πάφου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του κόμματος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, οι Βουλευτές της παράταξης, ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ, ο Επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας και μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της επαρχίας Πάφου, οι οποίοι κατέρχονται στον αγώνα με στόχο να εκπροσωπήσουν δυναμικά τους πολίτες.

Οι υποψήφιοι για την Επαρχία Πάφου :
- Γρηγορίου Χαράλαμπος
- Θεοχάρους Γιώργος
- Μιχαήλ Μιχάλης
- Παπαδημήτρης Δημήτρης
- Σάββα Κυριάκος
Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε λαμπαδηφορία προς τον ανδριάντα του ήρωα της ΕΟΚΑ Ευαγόρα Παλληκαρίδη, ενός από τους νεότερους αγωνιστές του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ, ο οποίος με τη θυσία και το παράδειγμά του αποτελεί παντοτινό σύμβολο αγώνα, πίστης και αφοσίωσης προς την πατρίδα και το Ελληνικό Έθνος.
















































