Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη βραδιά γεμάτη μουσική, ζεστασιά και προσφορά διοργάνωσε το ENAVSMA Foundation στο Athenaeum Ballroom του Annabelle Hotel, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν ο Σταύρος Κωνσταντίνου, μαζί με την μπάντα του και τη Λίζα Θεοφάνους, οι οποίοι χάρισαν στο κοινό ένα μουσικό πάρτι με αγαπημένα τραγούδια και ανεβαστική γιορτινή διάθεση.
Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη στήριξη του ENAVSMA Foundation, το οποίο ενισχύει Κύπριους φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Στο καλωσόρισμά του, ο αντιπρόεδρος του ENAVSMA Foundation, κ. Λεόντιος Τσέλεπος, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν, υπογραμμίζοντας ότι το Ίδρυμα συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια ζωής και συνεχίζει με τον ίδιο σταθερό στόχο: να δίνει «έναυσμα» στα όνειρα των νέων, στηρίζοντάς τους στο επόμενο σημαντικό βήμα της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους πορείας.
Όπως ανέφερε, μέχρι σήμερα το Ίδρυμα έχει προσφέρει 36 υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών σε παγκύπρια βάση, συνολικού ύψους άνω των 180.000 ευρώ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς την Eurobank για τη διαχρονική της στήριξη και το κοινό όραμα που μοιράζεται με το Ίδρυμα, με στόχο την ανάδειξη των ηγετών και πρωτοπόρων του αύριο.


































































