Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροτομή επί της σορού της δεύτερης γυναίκας που ανασύρθηκε από το φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού, διακόπηκε γύρω στις 9 μμ. το βράδυ της Μ. Δευτέρας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεκροτομή θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Μ. Τρίτης, στη παρουσία ανθρωπολόγων, σε μια προσπάθεια να διαφανούν τα αίτια θανάτου της δεύτερης γυναίκας η ταυτότητα της οποίας ακόμη δεν έγινε γνωστοποιηθεί.
Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη σορός ανασύρθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) από το φρεάτιο στο Μιτσερό και αφού ο 35χρονος συλληφθείς είχε παραδεχτεί και δεύτερο φόνο, αυτόν της Αριάν.
Ο 35χρονος «Ορέστης», οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου όπου ανανέωσε το διάταγμα προσωποκράτησης του για άλλες οκτώ ημέρες.