Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 23 ετών για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.
Ο 23χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με έξι διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων καταστημάτων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-7 Δεκεμβρίου, 2018 στην Πάφο, όπου κλάπηκε το συνολικό χρηματικό ποσό περίπου των 1.133 ευρώ από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις .
Συγκεκριμένα διαρρήχτηκαν εστιατόρια,καταστήματα και ξενοδοχείο στην περιοχή της Πάφου.
Η Αστυνομία ωστόσο εκτιμά ότι ο 23χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις παρόμοιας φύσης και στο πλαίσιο αυτό εξετάζει διάφορα κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών σε περιοχές που φέρεται αυτός να κινήθηκε.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.



















































