Χωρίς οστικές κακώσεις η σορός της 75χρονης Ερατώς, που είχε εξαφανιστεί από τις 23 Αυγούστου από την Τσακίστρα και τελικώς εντοπίστηκε αρκετά χιλιόμετρα εντός του κρατικού δάσους της Πάφου.
Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
Στο μεταξύ το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει να διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου.
Υπενθυμίζεται, η 75χρονη έφυγε από την οικία της στην Τσακκίστρα στις 23 Αυγούστου στις 11 το πρωί, όταν η ίδια είχε πει σε οικεία της πρόσωπα ότι θα πάει για περπάτημα και εκ τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής, θέτοντας σε κατάσταση συναγερμού την οικογένεια της και τις αρχές.
Η σορός εντοπίστηκε σε απόσταση περίου 25km από το σημείο που θεάθηκε τελευταία φορά, ενώ οι έρευνες προς εντοπισμό συνεχίζονταν για έντεκα ημέρες, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων κρατικών τμημάτων και ομάδων εθελοντικών οργανώσεων.

