Social media manager, content creator, plus size μοντέλο και τώρα επιχειρηματίας!
Αυτή είναι η Μικαέλλα Μιχαήλ, ετών 27 γνήσια πρωτευουσιάνα και παράδειγμα προς μίμηση για ολες τις γυναίκες!

Screenshot
«Να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι αληθινός», μου ανέφερε στην όμορφη συζήτηση που είχαμε
Η Μικαέλα μίλησε στον Taxidromos24, και τη δημοσιογράφο Μαρίνα Χατζηχριστοδούλου, αναφέροντας πως από 130 κιλά, αποφάσισε να κάνει γαστρικό μανίκι και να αλλάξει ολόκληρη η ζωή της!
«Αποφάσισα πριν από τρία έτη να κάνω γαστρικό μανίκι , μου άλλαξε ολόκληρη τη ζωή , το συστήνω σε όλους που το χρειάζονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ξεκίνησα σαν plus size μοντέλο , «έδωσα» φωνή σε κοπέλες που ήταν παχουλές, υπάρχει πολύ bullying στην ζωή μας. Οι γυναίκες θα πρέπει νααγαπήσουν το σώμα τους και αν θέλουν να κάνουν την εγχείρηση να την κάνουν», είπε.

Screenshot
«Είμαι υπέρ και της πλαστικής χειρουργικής, φτάνει να νιώθεις άνετα με το εαυτό σου. Στα Social media ασχολούμαι τα τελευταία πέντε χρόνια ως social media manager με μεγάλη επιτυχία . Το μυστικό για ένα επιτυχημένο social media manager είναι να έχει στρατηγική και οργάνωση, να ξέρει τον επόμενο μήνα τι υλικό θα ανέβει , να είναι οργανωμένος μήνες πριν έτσι ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα, προς τον πελάτη».
«Επειδή είμαι και content creator θα πρέπει πάντα να είσαι ο εαυτός σου και να μπορεί να ταυτιστεί ο άλλος μαζί σου», σημείωσε η 27χρονη επιχειρηματίας.
Η επιχείρηση της Mythical by Medusa με αλογοουρές για την κάθε γυναίκα βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, πάει πάρα πολύ καλά.

Screenshot
«Η ιδέα γεννήθηκε πριν ένα χρόνο και τώρα έχω και το κατάστημα εδώ και τρεις μήνες στο κέντρο της Λευκωσίας.
Οι αλογοουρές ήταν η κούραση μου μέσα από τις φωτογραφίσεις που γεννήθηκε η ιδέα , από την ανάγκη να είμαι έτοιμη σε δευτερόλεπτα! Οι πωλήσεις πάνε αρκετά καλά , λόγω του ότι ο κόσμος ταυτίστηκε ανέκαθεν από πριν. Προέρχονται από το εξωτερικό , καλής ποιότητας συνθετικού μαλλιού».
«Το μήνυμα μου στις γυναίκες είναι πως όλες είμαστε διαφορετικές, η κάθε μία έχει τον χαρακτήρα της και δεν πρέπει να μπούμε στα παπούτσια της άλλης. Θα πρέπει να αγαπήσουμε αυτό που είμαστε και έτσι κάθε φορά θα έρχεται κάτι καλύτερο . Κάθε αποτυχία έρχεται για καλό!».
Κλείνοντας την όμορφη συζήτηση μας η Μικαέλα μας ανέφερε και τους μελλοντικούς στόχους της: «Στόχοι μου, να μεγαλώσει η επιχείρηση μου ακόμη περισσότερο, με άλλα ήδη μαλλιών. Θέλω η γυναίκα να είναι έτοιμη σε λίγα δευτερόλεπτα η γυναίκα!»



















































