Πάφος: Υπό τετραήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για τα γεγονότα σε Πάφο και Χλώρακα

2 Min Read

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε τρία πρόσωπα ηλικίας 34, 20 και 17 ετών, που συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων οχλαγωγίας και συμπλοκής που διαπράχθηκαν στην Πάφο και στη Χλώρακα, στις 3 και 4 Ιανουαρίου, 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, για την υπόθεση οχλαγωγίας στις 3 Ιανουαρίου, συνολικά συνελήφθησαν 12 πρόσωπα και για τις 4 Ιανουαρίου, συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο τελούν υπό κράτηση και για τις δύο υποθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σημεία για διενέργεια rapid test μέσω του προγράμματος του Υπ. Υγείας

Καιρός: Απ’ όλα έχει το «μενού», αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Χλώρακα: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για τα επεισόδια

Κοπή βασιλόπιτας από Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς σε διάφορες υπηρεσίες – Φώτο

Πρόστιμα σε επτά υποστατικά και εννέα πολίτες στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων

Πάφος: Κοινοτικό νηπιαγωγείο για πρώτη χρονιά τον Σεπτέμβριο στην Κοίλη

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.45 το βράδυ της Δευτέρας, σε περιοχή της Πάφου, δύο ομάδες προσώπων, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 20 ετών και να προκληθούν ζημιές σε υαλοπίνακες παρακείμενης πολυκατοικίας. Την επόμενη μέρα, γύρω στις 6.50 το απόγευμα, συγκεντρώθηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα, 150 περίπου άτομα, τα οποία συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.