ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάφος: Κλείνουν τρία σχολεία την Τετάρτη οι Οργανωμένοι Γονείς

2 Min Read

Με αντίμετρα προχωρούν οι οργανωμένοι γονείς τριών σχολείων της Πάφου διαμαρτυρόμενοι για την απεργία του ΟΣΥΠΑ από την οποία επηρεάζονται χιλιάδες μαθητές.

Για έβδομη μέρα η Πάφος έμεινε χωρίς λεωφορεία, με αποτέλεσμα οι γονείς να προειδοποιούν με κλείσιμο των σχολείων που επηρεάζονται από την απεργία των υπαλλήλων του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ), αφού δεν έχει λυθεί το πρόβλημα, μετά και από την παρέμβαση του Προέδρου Αναστασιάδη, και τη συνάντηση εργαζομένων ΟΣΥΠΑ και Υπ. Μεταφορών, όπου δεν υπήρξε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, σε αποψινή έκτακτη συνεδρίαση οι σύνδεσμοι γονέων των Λυκείων Έμπας και Πόλεως Χρυσοχούς αλλά και των Τεχνικών Σχολών Πάφου και Πόλης Χρυσοχούς, με την στήριξη της Ομοσπονδίας Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου, αποφάσισαν ότι εάν μέχρι την Τετάρτη 16/1 δεν τερματιστεί η απεργία από την οποία επηρεάζονται μαθητικά δρομολόγια θα προχωρήσουν με το κλείσιμο των σχολείων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Υπουργείο Μεταφορών βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του ΟΣΥΠΑ, μαζί με τις συντεχνίες τους, ΠΕΟ και ΣΕΚ, σήμερα Δευτέρα 14/1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση ολοκληρώθηκε, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα ωστόσο, με τους εργαζόμενους να προετοιμάζονται για μια Γενική Συνέλευση, η οποία προγραμματίζεται για αύριο στις 8.30 το πρωί στα γραφεία της ΣΕΚ Πάφου για να αποφασιστούν για τα επόμενα βήματα με την απεργία να συνεχίζεται μέχρι νεωτέρας.