Πάφος: Δε “χορταίνει” η άσφαλτος – Νέο θανατηφόρο με θύμα 51χρονο

1 Min Read

Σε νέο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 31/5 στο δρόμο Τσάδας – Λετύμπου, έχασε τη ζωή του 51χρονος από χωριό της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxidromos24.com, όχημα που οδηγούσε ο 51χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά πρόσωπα.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο 51χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Τόσο ο 51χρονος, όσο και οι τέσσερις νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι νεαροί που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά με την κατάσταση τους να μην εμπνέει ανησυχία.

Η σκηνή του ατυχήματος αποκλείστηκε από την Αστυνομία, όπου μέλη της Τροχαίας διεξάγουν έρευνες για τα αίτια,

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε και πάλι στο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.

Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα, στον εν λόγω δρόμο, σε διαφορετικά σημεία, έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι από τροχαίες συγκρούσεις.