Ad2
ad
ad
athinodorou1
athinodorou2
athinodorou3
athinodorou4
athinodorou5
athinodorou6
athinodorou7
athinodorou8
athinodorou9

Πάφος: Υπό 6ημερη κράτηση ο διαρρήκτης σχολείου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου βρέθηκε 21χρονος για διάρρηξη σχολείου και παράνομη κατοχής περιουσίας.

Το Δικαστήριο διέταξε την 6ημερη προσωποκράτηση του.

Υπενθυμίζουμε ότι στη σύλληψη 21χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διάρρηξη σχολείου και παράνομη κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου με άλλα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετά από πληροφορία που έγινε στην Αστυνομία, εντόπισαν σε δρόμο στην περιοχή Χλώρακας και ανέκοψαν για έλεγχο 21χρονο που κινείτο πεζός.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του μια φωτογραφική μηχανή για την οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Στην συνέχεια συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η φωτογραφική μηχανή είχε κλαπεί από αίθουσα σχολείου στην Χλώρακα μετά από διάρρηξη αξίας 150 ευρώ.

Ο 21χρονος παραμένει υπό κράτηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Taxidromos24 - Copyright © 2023 - All rights reserved

Internetivo, web hosting cyprus, Web Design cyprus, seo cyprus, Software Development, E-Shop systems, Web Optimization, Google Advertising, Facebook Advertising, SEO Boost, Branding, Maritime Software, Mobile Apps, Business Apps, Servers, Server Management, Server Security, Cloud Servers, Dedicated Servers, Penetration Testing