Ad2
ad
ad
athinodorou1
athinodorou2
athinodorou3
athinodorou4
athinodorou5
athinodorou6
athinodorou7
athinodorou8
athinodorou9

ΦΟΝΟΣ-ΠΑΦΟΣ: Ενώπιον Δικαστηρίου εκ νέου οι δυο συλληφθέντες

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου θα οδηγηθούν το πρωί, οι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση φόνου του 36χρονου Μοχάμεντ Ασχάρ Αλή από την Συρία.

Ο νεαρός εντοπίστηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, βαριά τραυματισμένος στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Πάφου και μετά από έντεκα μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, υπέκυψε στα τραύματα του το βράδυ της Τετάρτης, 5 Οκτωβρίου.

Για την υπόθεση την επόμενη μέρα του φόνου η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 27χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση, ενώ στις 5 Οκτωβρίου, συνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο 21 ετών.

Οι δυο ύποπτοι επανασυνελήφθησαν με την κατηγορία της διάπραξης φόνου εκ προμελέτης και θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου η Αστυνομία θα αιτηθεί την έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Σε δηλώσεις του, χθες το πρωί από τη Λεμεσό, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι οι εξετάσεις της Αστυνομίας για τα κίνητρα πίσω από το φόνο στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι δράστες φαίνεται να είναι περισσότεροι από δύο.

Πάντως η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία ότι πίσω από την υπόθεση κρύβονται οικονομικές διαφορές.

Τα άγνωστα πρόσωπα παραβίασαν την είσοδο του διαμερίσματος του θύματος και τον ξυλοκόπησαν άγρια με συγκεκριμένα όργανα, προκαλώντας του βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας από την σκηνή περισυνελέγησαν διάφορα τεκμήρια.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Taxidromos24 - Copyright © 2023 - All rights reserved

Internetivo, web hosting cyprus, Web Design cyprus, seo cyprus, Software Development, E-Shop systems, Web Optimization, Google Advertising, Facebook Advertising, SEO Boost, Branding, Maritime Software, Mobile Apps, Business Apps, Servers, Server Management, Server Security, Cloud Servers, Dedicated Servers, Penetration Testing