Συντριβή Ακρίτα Χλώρακας

1 Min Read

Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Ολυμπιακός νίκησε σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο με 4-0 την ΑΕΖ και έφτασε στους 51 βαθμούς.

Δύο τέρματα σημείωσε ο Ράμος (14′, 37′), ένα Ροτζέριο (23′) και ένα στο δεύτερο ημίχρονο (89′) ο Οπόνγκ.

Ο Εθνικός Άχνας προχώρησε με εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του ΑΣΙΛ, ισόπαλος 0-0 αναδείχτηκε στην Αθηαίνου ο τοπικός Οθέλος με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.

Τα τέρματα του Εθνικού πέτυχαν οι Πιντσέλι (81′ πεν.) και Γλιγκόροφ (90′). Από το 60ο λεπτό ο ΑΣΙΛ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Δημητρίου και από το 80΄ με εννέα λόγω αποβολής του Μπρατσιάνι.

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται το ντέρμπι μεταξύ του Εθνικού Άχνας με τον Οθέλλο Αθηαίνου που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 19:00, μετά από αίτημα των δύο ομάδων.

Η αυλαία της 21ης αγωνιστικής άνοιξε την Παρασκευή με τις αναμετρήσεις Άρης – Αναγέννηση Δερύνειας 4-2 και ΘΟΪ Λακατάμιας – Ονήσιλλος Σωτήρας 2-4.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Ακρίτας Χλώρακας – Αγία Νάπα…0-5
Οθέλλος Αθηαίνου – Ομόνοια Αραδίππου…0-0
ΑΣΙΛ Λύσης – Εθνικός Άχνας…0-2
Ολυμπιακός – ΑΕΖ…4-0
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΜΕΑΠ…5-3
ΠΑΕΕΚ – Διγενής Ορόκλινης…2-2

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7946282