«Κρητική Βραδιά» στη Νικόκλεια : Μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική βραδιά

2 Min Read

Μια ξεχωριστή βραδιά με άρωμα Κρήτης ετοιμάζει ο Διοργανωτής Πολιτιστικός Όμιλος «Ιεροί Κήποι» και η Σχολή Χορού Πάζαρος, προσκαλώντας το κοινό σε μια μεγάλη «Κρητική Βραδιά», αφιερωμένη στην παράδοση, τη μουσική και τους χορούς της Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στα Κτήρια του Κοινοτικού Συμβουλίου Νικόκλειας, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα αυθεντικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Στη σκηνή θα βρεθούν οι Αγγελάκης, στο τραγούδι και τη λύρα, και Νικόλαος, στο τραγούδι και το λαούτο, μεταφέροντας στους παρευρισκόμενους τον παλμό και το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της κρητικής μουσικής παράδοσης.

Ξεχωριστή θέση στη βραδιά αναμένεται να έχουν και οι παραδοσιακοί χοροί, με τη Σχολή Χορού Χάρη  Πάζαρου να παρουσιάζει χορούς και στοιχεία της κρητικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να αποτελέσει μια όμορφη συνάντηση πολιτισμού και παράδοσης, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν ή να ξαναζήσουν την αυθεντική κρητική διασκέδαση, μέσα από τη μουσική, τον χορό και τη συλλογική συμμετοχή.

Η είσοδος έχει καθοριστεί στα €20 και περιλαμβάνει φαγητό. Για κρατήσεις εισιτηρίων αναφέρεται στην αφίσα το τηλέφωνο 97 689131.

Η βραδιά πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Νικόκλειας.

Πρόκειται πάντως για μια νύχτα στην Κρήτη, στην καρδιά της Νικόκλειας, με μουσική, χορό, παράδοση και αυθεντικό κρητικό κέφι.