Σε μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς και προσφοράς, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πάφου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην της αδικοχαμένης συναδέλφου τους, Αναστασίας Αδαμίδου, η οποία έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη πριν από τρία χρόνια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Απριλίου 2026, από τις 08:30 έως τις 11:30 το πρωί, στο καφέ PINGOUINO, στην Πάφο, με στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, η δράση αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αναστασίας Αδαμίδου, αλλά και μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα. «Δώσε αίμα, δώσε ελπίδα και ζωή» είναι το μήνυμα που συνοδεύει την εκστρατεία, καλώντας το κοινό να συμμετάσχει ενεργά.

Η αιμοδοσία είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες, ενώ στους συμμετέχοντες αιμοδότες θα προσφερθούν είδη στοματικής υγιεινής ως ένδειξη ευχαριστίας για την πολύτιμη συμβολή τους.
Την πρωτοβουλία στηρίζουν χορηγοί από τον επιχειρηματικό κόσμο, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της συνεργασίας και της κοινωνικής ευθύνης.
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πάφου απευθύνει ανοικτό κάλεσμα προς το κοινό να δώσει το «παρών», ενισχύοντας μια προσπάθεια που σώζει ζωές και κρατά ζωντανή τη μνήμη μιας νέας γυναίκας που έφυγε πρόωρα.















































