Τα κοχύλια το “αυτί της θάλασσας” ψυθυρίζουν τον ήχο και τα μυστικά της θάλασσας, μυστικά από τα βάθη του χρόνου και αν τα ακούσεις θα σου πούν για τους θησαυρούς της και το πόση ομορφιά κρύβεται στον βυθό της.
Η θεά Κύπρια Αφροδίτη, η Αφροδίτη η Πάφια, θεά του έρωτα και της ομορφιάς, αναδύθηκε από τη θάλασσα μέσα από ένα κτένι κοντά στις ακτές της Πάφου και το κοχύλι είναι ένα από τα ιερά σύμβολα της.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση και περήφανοι που το ” Κάλεσμα του Κοχυλιού”, μια από τις ταινίες που προβάλλεται στο Μουσείο Θάλασσας και Πολιτισμού στο Λατσί Sea and Culture Museum Polis Latsi έφτασε στα ημιτελικά του Greece International Film Festival.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Ελάτε και εσείς να δείτε αυτό το υδάτινο κυνήγι ενός θησαυρού στην θάλασσα και να απολαύσετε και μερικά από τα υπέροχα τοπία της περιοχής μας στις όμορφες οθόνες του Μουσείου μας.