Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου συμμετέχει στην εναρκτήρια συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγραμματος EnoGastroDest-Interreg Europe η οποία πραγματοποιείται στην Καστοριά.
Το ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ως ένας εκ των βασικών εταίρων του έργου εκπροσωπείται από τον λειτουργό του Επιμελητηρίου κ.Στέφανο Χατζηιωάννου.Στη συνάντηση συμμετέχει επίσης ως Stake holder η ΕΤΑΠ Πάφου η οποία εκπροσωπείται από τον κ.Λούκα Νικηφόρου.
Στο συγκεκριμένο έργο συμμετέχουν συνολικά 10 Εταίροι από διάφορες Ευρωπαικές χώρες και σκοπός του είναι η διατήρηση και προώθηση της οινολογικής και γαστρονομικής κληρονομιάς για την ανάπτυξη και την προώθηση του οινοτουρισμού και του γαστρονομικού τουρισμού, ως βιωματικού βιώσιμου πολιτιστικού τουρισμού.