Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) συνεχίζει τη σειρά Ανοικτών Πανεπιστημιακών Διαλέξεων στην Πάφο, με στόχο την ενίσχυση της διά βίου μάθησης και τη διάχυση της επιστημονικής γνώσης στην κοινωνία, με απλό και κατανοητό τρόπο.
Η επόμενη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Μαΐου 2025, στις 18:30, με ομιλητή τον Ανδρέα Νικολαΐδη, Ομότιμο Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Imperial College London, με θέμα: «Πρόληψη εγκεφαλικών επεισοδίων και εμφραγμάτων μυοκαρδίου»
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας, Αμπελοκήπων 9, Πάφος (Αμφιθέατρο 1, 1ος όροφος).
Μετά το πέρας της διάλεξης, θα προσφερθούν εδέσματα από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της Ακαδημίας Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας του ΤΕΠΑΚ.
Πατήστε ΕΔΩ για να δηλώσετε συμμετοχή.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και εντάσσεται στη συνεχιζόμενη προσπάθεια του ΤΕΠΑΚ να ενισχύσει τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την κοινωνία και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των πολιτών σε ζητήματα επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.