23χρονος καταζητείται από την Αστυνομία στην Πάφο για υπόθεση απαγωγής, ξυλοδαρμού με πραγματική σωματική βλάβη και απειλες, μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη κατάγγειλε τον πρώην της ότι την ξυλοκόπησε και την απείλησε.
Όπως αναφέρει η καταγγελία της παραπονούμενης, όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην της πήγε στην οικία της για να πάρει το 8μηνο αγοράκι τους.
Ο 23χρονος ωστόσο αντί να πιάσει το 8μηνο βρέφος και να φύγει φαίνεται να έμεινε εκεί, να κλείδωσε την πρώην του μέσα στο σπίτι της και ακολούθως αφού δεν την άφηνε να φύγει την ξυλοκόπησε.
Η 30χρονη ισχυρίζεται οτι ο 23χρονος πρώην συμβίος την απειλούσε και την εκφόβιζε.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η 30χρονη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον 23χρονο ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα του σπιτιού της.
Στη συνέχεια μετέβη στο Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές στο πρόσωπο και μώλωπες σε σημεία του σώματός της.
Την καταγγελία στην Αστυνομία την έκανε χθες το μεσημέρι, με τον 23χρονο να είναι γνωστός στις Αρχές αφού φέρεται να απασχόλησε ξανά την αστυνομία με παρόμοια αδικήματα εναντίον της συγκεκριμένης κοπέλας.
Εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.