Βροχερό το κλίμα σήμερα σε όλη την Κύπρο με αποτέλεσμα όλοι οι δρόμοι να είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, κλειστοί είναι οι δρόμοι στο γεφύρι Τζιελεφού από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα (εκδρομικός χώρος), Σαλαμιού – Γαλαταριάς και Κελοκεδάρων – Νατάς – Σαλαμιού.
Κλειστός είναι ακόμη ο δρόμος Αγίου Νικολάου προς Μαντρειά Πλατρών, λόγω κατολισθήσεων. Προτρέπονται οι οδηγοί να χρησιμοποιούν το δρόμο Αγίου Νικολάου – Άρσους – Ομόδους.
Κλειστό είναι επίσης το γεφύρι Ποταμιάς στην επαρχία Λευκωσίας.
Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη την Κύπρο προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην ασφαλή διακίνηση των οχημάτων και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Η Αστυνομία προτρέπει επίσης τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.