Με τον Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς, κ. Γιώτη Παπαχριστοφή, με το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και με βουλευτές της επαρχίας Πάφου αναμένεται να συναντηθεί η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Βασιλική Αναστασιάδου, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019.
Η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο γραφείο της Υπουργού Μεταφορών.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου, κ. Γιώτη Παπαχριστοφή, στη συνάντηση αναμένεται να τεθούν επί τάπητος τρία σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς ζητώντας τις άμεσες λύσεις τους.
Συγκεκριμένα, αρχικά αναμένεται να συζητηθεί ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, ένα έργο το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά έμενε για χρόνια στα συρτάρια, λόγω αλλεπάλληλων εμποδίων.
Ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ότι στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν οι διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα, στα οποία και παρατηρείται μια καθυστέρηση για τη βελτίωση του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.
Το δεύτερο θέμα, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα της σημερινής συνάντησης είναι τα δρομολόγια λεωφορείων από το Αεροδρόμιο Πάφου.
Παράλληλα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκτενής συζήτηση για τα θέματα, τα οποία αφορούν το λιμάνι του Λατσιού, καθώς και για τα έργα που προγραμματίζονται.