Ad2
ad
ad
athinodorou1
athinodorou2
athinodorou3
athinodorou4
athinodorou5
athinodorou6
athinodorou7
athinodorou8
athinodorou9

Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Πάφου -ΦΩΤΟ

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου πραγματοποιήθηκε τις 25/11/22 στην Πάφο.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης έγινε απολογισμός από την πρόεδρο του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αννίτα Ταλιώτου καθώς και κατάθεση της ελεγμένης οικονομικής κατάστασης από τον ταμία.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Αρχαιρεσίες για εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παρευρέθηκαν το μέλος της ΕΕΥ Δημήτρης Μικελλίδης, ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νηπιαγωγείων Πάφου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μέσης Πάφου, Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημοτικής Λεμεσού, εκπρόσωπος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ Πάφου, βουλευτές και άλλοι επίσημοι.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην απερχόμενη Πρόεδρο για την πολύχρονη προσφορά της και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει δυναμικά το έργο της Ομοσπονδίας παρεμβαίνοντας όπου απαιτείται ώστε να εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες μάθησης των παιδιών μας και διαβίωσής τους στις σχολικές μονάδες, πάντοτε με υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο 2022-2023 Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Πάφου

Αντρέας Μιχαήλ              -Πρόεδρος

Κώστας Αρχοντούς          -Αντιπρόεδρος

Καρολίνα Κυπριανού     -Γραμματέας

Αντρέας Ψάλτης              -Ταμίας

Μαρία Ιωαννίδου           -Β. Γραμματέας

Χρυστάλλα Κορκού         -Β.  Ταμίας

και Μέλη           

Έλενα Χαραλάμπους    

Γιώργος Κανάρης           

Κωνσταντίνος Πάλιος  

Αντώνης Αντωνίου        

Ευθύβουλος Κωνσταντή

Taxidromos24 - Copyright © 2023 - All rights reserved

Internetivo, web hosting cyprus, Web Design cyprus, seo cyprus, Software Development, E-Shop systems, Web Optimization, Google Advertising, Facebook Advertising, SEO Boost, Branding, Maritime Software, Mobile Apps, Business Apps, Servers, Server Management, Server Security, Cloud Servers, Dedicated Servers, Penetration Testing