Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθούν οι πέντε οπαδοί του Ηρακλή σχετικά με το θάνατο του 24χρονου Κύπριου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε οπαδοί του Ηρακλή θα καθίσουν σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης καθώς κατηγορούνται για ανθρωποκτονία στις 27 Απριλίου 2017, λίγο μετά τον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (4-0).
Ο Νάσος Κωνσταντίνου, που κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στις 4 Μαΐου 2017, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει παιχνίδι της αγαπημένη του ομάδας.Ο Κωνσταντίνου διέσχισε κάθετα την οδό Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης για να διαφύγει από την επίθεση 6 οπαδών του Ηρακλή, εκ των οποίων οι δύο έχουν ήδη προφυλακιστεί.
Υπενθυμίζουμε ότι ο οδηγός που χτύπησε τον Νάσο αθωώθηκε. Η αθωωτική απόφαση δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση των 6 κατηγορουμένων, οι 5 από τους οποίους (ο έκτος είναι ανήλικος και θα αποφασισθεί από το δικαστήριο ανηλίκων) θα βρεθούν σήμερα (10/4) αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.